Na Izbornom saboru Mladeži HDZ-a u Zagrebu sudjelovali i izaslanici Mladeži HDZ-a Slatina
8 prosinca, 2018

Pred oko 500 izaslanica i izaslanika iz cijele Lijepe Naše, u Zagrebu je započeo Izborni sabor Mladeži HDZ-a

Pred oko 500 izaslanica i izaslanika iz cijele Lijepe Naše, u Zagrebu je započeo Izborni sabor Mladeži HDZ-a, na kojem se bira novo nacionalno vodstvo našega stranačkog pomlatka. Na Saboru će se uvodno obratiti, među ostalima, glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković i predsjednik Andrej Plenković.

Samo u zadnje 4 godine naša je Mladež dobila 15.000 novih članica i članova! Od tog podatka nema bolje pohvale i zahvale za predani rad dosadašnjeg predsjednika Mladeži Josipa Bilavera.

GORDAN JANDROKOVIĆ NA IZBORNOM SABORU MLADEŽI HDZ-A: Mladi, vi ste naša ključna snaga da se uspješno suočimo sa svim izazovima suvremenoga digitalnog doba! Budite originali, a ne kopije nas starijih! Budite buntovni, ali ne i destruktivni! Budite moderni, ali branite naše tradicionalne vrijednosti i dignitet Domovinskog rata! Mi, kao narodnjačka stranka, ne nasjedamo na tvrdnje da zaštita nacionalnih i obiteljskih vrijednosti, počast našim žrtvama i zahvalnost hrvatskim braniteljima “nisu moderne”! Itekako su moderne!

PREDSJEDNIK PLENKOVIĆ SA SABORA MLADEŽI HDZ-a: U vama mladima vidimo one koji ćete se znanjem i sposobnošću, ali i energijom i hrabrošću, suprotstaviti demagozima i destruktivcima! Pogledajte razliku između oporbe i nas: dok su oni po sabornici izvodili cirkus, mi smo u tjedan-dva donijeli proračun, smanjili PDV na hranu zahvaljujući čemu su cijene već počele padati, donijeli mirovinsku reformu i povećali minimalnu plaću! Ali smo istodobno uspjeli i na EU razinu podići problem neravnopravnosti Hrvata! I vi ćete sutra voditi ozbiljnu politiku i štititi nacionalne interese, kao narodnjaci ukorijenjeni u europske vrijednosti i u desni centar, u koji je HDZ pozicionirao dr. Franjo Tuđman! (Izvor: FB Mladež HDZ)