Preminuo Miroslav Tuđman
1 veljače, 2021
Igor Fazekaš novi je predsjednik Županijske skupštine! Svu svoju naknadu donirat će za humanitarnu akciju “Svi za Mateu!”
16 veljače, 2021

Potpredsjednica GO HDZ-a grada Slatine Helena Hegediš i predsjednica Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski Slatina Ivona Balić posjetile jednu od prvih članica Hrvatske demokratske zajednice

Jučer su potpredsjednica GO HDZ-a grada Slatine Helena Hegediš i predsjednica Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski Slatina Ivona Balić posjetile jednu od prvih članica Hrvatske demokratske zajednice, gospođu Miru Pelikan. Posjet je planiran prije božićnih blagdana, ali kako obično bude u životu, iznenadna bolest uplela je svoje prste i spriječila nas tada u tome. Do sinoć. Čim su epidemiološke prilike to dozvolile, dogovoren je posjet s gospođom Jelenom Perković u njenom Obiteljskom domu. Uz cvijeće i sitnice koje se nose kada se ide u goste, razveselili smo gospođu Miru s unikatnim darom, slikom naše članice Branke Medić. Posebno je bilo emotivno kada je pročitana čestitka i želje za brzi oporavak u ime Predsjedništva i cijele Gradske organizacije HDZ-a u Slatini. Zahvalila se na pažnji i prenosimo njene pozdrave svima, uz obećanje da ćemo se opet uskoro vidjeti.
Mira Pelikan i njen pokojni suprug Drago Pelikan cijeli svoj život posvetili su stvaranju demokratske, nezavisne i slobodne Hrvatske, na čemu im i ovaj put još jednom zahvaljujemo. Ponosni smo što su oboje bili odnosno jesu članovi HDZ-a grada Slatine.
Gospođi Miri Pelikan od srca želimo brzi i uspješan oporavak i povratak u njen dom!