Božićna čestitka predsjednika GO HDZ Slatina Igora Fazekaša
23 prosinca, 2022

Obavijest – Izbori MO grada Slatine

Poštovani članovi HDZ-a grada Slatine, cijenjeni simpatizeri,
u tijeku su pripreme za nove
Izbore za članove Vijeća Mjesnih odbora grada Slatine.
Tijekom proteklog tjedna, članovi Predsjedništva GO HDZ Slatina obišli su Mjesne odbore gdje su predložili kandidate i liste za Izbore vijeća Mjesnih odbora, a kroz razgovor sa članovima i simpatizerima čuli su sve probleme mještana, ali i potrebe svakog Mjesnog odbora.
Članove HDZ-a koji se budu kandidirali na listama drugih stranaka ili nezavisnih lista, sukladno Statutu HDZ-a automatski ćemo brisati iz članstva stranke, te molimo Predsjednike Mjesnih odbora da o tome obavijeste svoje članove. Nakon službene objave svih kandidata, tajništvo HDZ-a će još jednom provjeriti sve liste i kandidature.
HDZ grada Slatine u zakonskom roku je predao kandidature za navedene Izbore na kojima su marljivi i cijenjeni ljudi s kvalitetnim programom, te smo upravo zbog toga uvjereni u dobar rezultat. Samo vrijedni ljudi, koji vole svoj grad ili selo, mogu raditi za dobrobit svog Mjesnog Odbora, ali uz potporu Gradskog vijeća, što ćemo im mi, kao vijećnici, kroz Rebalans Proračuna i osigurati. Na takav način našim sugrađanima ćemo osigurati dostatna sredstva za sve kvalitetne projekte, a nećemo kroz “male komunalne akcije” samo obećavati, a na kraju ništa izvršavati!
Službene liste naših kandidata bit će pravovremeno objavljene na internetskim stranicama HDZ Slatina.
Uvjereni u dobar ishod Izbora za vijeća Mjesnih odbora, molimo sve Vas koji istinski želite boljitak svom Mjesnom odboru i našem gradu, da izađete na Izbore sa svojom obitelji i prijateljima i date svoj glas listama HDZ-a!
Predsjednik GO HDZ Slatina Igor Fazekaš