Čestitka GO HDZ-a grada Slatine povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana
1 studenoga, 2021
COVID-19 Nove mjere u primjeni od 06.11.2021.
5 studenoga, 2021

Izabran novi predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ-a grada Slatine, kao i nova predsjednica Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski Slatina. 

Jučer je u Slatini izabran novi predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ-a grada Slatine, kao i nova predsjednica Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski Slatina.
Tako je na Izbornoj skupštini za predsjednika Mladeži izabran Tomo Tomić, a uz predsjednika su izabrani i novi članovi Gradskog i Nadzornog odbora, kao i izaslanici za Županijsku izbornu skupštinu.
Novoizabrani predsjednik Tomo Tomić nakon prebrojavanja glasova nazočnima se obratio ovim riječima:
“Želim se najprije zahvaliti svim biračima na ukazanom povjerenju. Velika mi je čast i zadovoljstvo biti na čelu Gradske organizacije Mladeži Hrvatske demokratske zajednice grada Slatine. Nakon nekoliko mjeseci vršitelja dužnosti, sada imamo oformljeno novo vodstvo Mladeži. Novoizabrani članovi Gradskog i Nadzornog odbora su vrlo kvalitetni članovi i vjerujem da ćemo sada moći još bolje i uspješnije raditi.
Cilj nam je proširiti članstvo, posebice u mlađim dobnim skupinama, a samim time pobuditi interes mladih ljudi  za politiku kako bi shvatili da rano sudjelovanje znači i rano djelovanje u zajednici. Iskoristio bih ovu priliku i čestitao svim novoizabranim članovima na novim dužnostima i poželio bih svima sreću u daljnjem zajedničkom radu.”
Novoizabrani članovi Gradskog odbora Mladeži HDZ-a Slatina su: Arnella Beneš, Tena Bilandžija, Magdalena Bolta, Branimira Borovčak, Livio Brozović, Antonela Cmrk, Goran Kizivat, Nikolina Ljekaj, Matea Martinčević, Luka Repić, Juraj Sertić i Andrej Strupar.
Novoizabrani članovi Nadzornog odbora su Ivana Banjedvorac, Dino Dudović, Matej Dunković, Mihaela Pezer i Alen Vilček.
Nova predsjednica Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski je Ivona Balić. Gradski odbor ZŽ HDZ-a Katarina Zrinski Slatina sada čine: Romina Bertić, Ruža Cerić, Biljana Medved, Jelena Perković,  Ivana Strupar i Ivana Zrinšćak, dok su Izaslanice za Županijsku skupštinu: Romina Bertić, Ruža Cerić, Biljana Medved, Jelena Perković i Ivana Zrinščak.
Na kraju večeri svima se obratio i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Slatina Igor Fazekaš koji je najprije čestitao svima na novim funkcijama i zahvalio se još jednom članovima Mladeži i Zajednice žena na izlasku na biralište. Naglasio je kako se izborni procesi u stranci bliže kraju i kako su pred nama sada novi zadaci i aktivnosti. Raduje ga veliki broj novih članova, a najviše mladih ljudi koji će svojim idejama, novom energijom zasigurno doprinijeti da Hrvatska demokratska zajednica ostane najjača politička stranka s najkvalitetnijim članstvom.
        HDZ Slatina