Članovi mladeži HDZ-a grada Slatine održali sastanak
23 svibnja, 2022
Čestitka predsjednika GO HDZ-a Slatina Igora Fazekaša povodom Dana državnosti
29 svibnja, 2022

Do kada, dragi naši Slatinčani?!

Pitate li gradonačelnika Ostrošića, u Slatini gospodarstvo cvjeta, projekti se samo nižu, mladi se vraćaju, potreba za zapošljavanjem porasla je 100%, turistička sezona traje 365 dana…Vidite li i Vi to, dragi naši Slatinčani?
Mi ne samo da ništa od toga ne vidimo, mi niti ne  naslućujemo da bi se išta od toga moglo s trenutačnim gradonačelnikom i ostvariti!
Slika naše Slatine nikada nije bila gora! Čak ni za vrijeme Domovinskog rata!
Pet godina traje utopija i obmana gradonačelnika koji zajedno s aktualnom vlasti samo kupuje vrijeme, ali istovremeno gura u ponor sve dublje nas i našu Slatinu.
Grad otvara restoran, stvarajući nelojalnu konkurenciju poduzetnicima, a istovremeno povećavaju naknade tim istim ugostiteljima?! Gradonačelnik i ekipa sada imaju mjesto gdje mogu trošiti na račun “reprezentacije” bez bojazni da bi netko mogao otkriti tko je sve objedovao na račun svih nas i u čijem društvu!
Puna usta su im bila mladih za vrijeme kampanja, ali zapravo prava slika i prilika njihove nesposobnosti, nezainteresiranosti i nemara prema svima nama, a posebno prema mladima, bila je jučerašnja Norijada.
Od novozaposlenih savjetnika, direktora i njihovih pomoćnika i svih ostalih stručnjaka u Gradu i gradskim ustanovama, nitko nije bio u stanju na dostojanstven, veseo i prikladan način ispratiti slatinske maturante i obilježiti zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja! Nisu bili u stanju organizirati bilo kakav koncert, bar DJ-a i okupiti našu mladost i našu budućnost!
Dok su u drugim gradovima gradonačelnici s maturantima plesali Quadrille-u, pjevali na koncertima njima u čast, naši maturanti su besciljno lutali Slatinom dok su oni malo sretniji hvatali vlak za Viroviticu.
A gradonačelnik, koji se toliko voli hvaliti da je prosvjetni djelatnik, nije našao za shodno ni da naše maturante barem pozdravi, da im zaželi sretno daljnje školovanje! Ili ostanak i pronalaženje zaposlenja u Slatini.
Vjerojatno su mu čak maturanti i smetali dok je u hladu novog restorana Sequoia objedovao nakon “napornog” dana!
A kada se upale svjetla kamera, onda će nam opet baciti prašinu u oči!
Kaže poslovica, “Što južnije, to tužnije”. Mi u Slatini slobodno možemo reći, “Što dalje, sve gore”!
Do kada, dragi naši Slatinčani?!