GDJE JE NESTALO GRADSKO VIJEĆE GRADA SLATINE?!
15 srpnja, 2022
Priopćenje za javnost kluba vijećnika HDZ-HSLS
23 kolovoza, 2022

Čestitka GO HDZ-a Slatina povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti

Drage Slatinčanke i Slatinčani!
Danas kada se s ponosom prisjećamo najvažnijih,ali i najtežih trenutaka stvaranja jedine nam Domovine u novijoj Hrvatskoj povijesti, zahvalni smo na našim braniteljima. Zahvaljujući njima danas živimo u samostalnoj i suverenoj Republici Hrvatskoj.
Mnogi naši preci su sanjali slobodnu Hrvatsku, a samo smo ju mi dosanjali jer su naši branitelji imali dovoljno hrabrosti i požrtvovnosti. Upravo zbog toga prvenstveno braniteljima i njihovim obiteljima posvećujemo ovaj dan.
Briljantnom vojno redarstvenom akcijom „Oluja“ Republika Hrvatska je započela put izgradnje stabilne i sigurne države, države koja je danas ravnopravna članica međunarodne zajednice. U današnjim vremenima punim izazova, kada nam je najteže  prisjetimo se vjere i srčanosti ljudi koji su stvarali Domovinu. Neka nam njihova snaga bude poticaj za izazove s kojima se svakodnevno susrećemo i poticaj da uspješno rješavamo zadatke koji su pred nama u ostvarenju Hrvatske u kojoj svi moramo imati jednake uvjete života, obrazovanja i rada.
Časna i hrabra povijest našeg naroda stvara nam dužnost da izgradimo svijetlu budućnost za sve naše sugrađane, a kao i tada to možemo samo zajedno ostvariti.
Cijenjeni sugrađanke i sugrađani, s ponosom i sjetom, ali i vjerom u bolju  budućnost, čestitamo vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.
Neka nam živi jedina i vječna Hrvatska!🇭🇷❤️🤍💙🇭🇷❤️🤍💙🇭🇷❤️🤍💙🇭🇷❤️🤍💙🇭🇷
GO HDZ Slatina